Καλύβια

Πολύ βολική παραλία που ικανοποιεί όλα τα γούστα, αφού την επιλέγουν τόσο οι φίλοι της οργανωμένης όσο και της ήσυχης παραλίας.

Βρίσκεται πριν τα Ιστέρνια, στο δρόμο για τον όρμο Γιαννάκη, αριστερά. Ο αμαξωτός φτάνει σχεδόν μέχρι την ακτή και θα βρείτε άφθονο χώρο στάθμευσης για το όχημά σας.

Είναι απάνεμη στο οργανωμένο κομμάτι της, με πλούσια σκιά από αλμυρίκια, άμμο και πεντακάθαρα νερά.

Είναι φαρδιά, μεγάλη σε μήκος, έχει πεντακάθαρα νερά και μπορείτε να κάνετε άνετα το μπάνιο σας, είτε σας αρέσει η σκιά από τα αλμυρίκια, είτε σας αρέσει η οργανωμένη της πλευρά.

Στην οργανωμένη πλευρά, εκτός από ομπρέλες και ξαπλώστρες, θα βρείτε ένα γραφικό beach bar που σερβίρει σνακς, αναψυκτικά, μπύρες, ποτά και διακριτική μουσική για τους λουόμενους που βρίσκονται μπροστά.

Στην όχι-οργανωμένη της πλευρά γίνεται φαρδύτερη, έχει αποκλειστικά άμμο έξω και μέσα από το νερό και μπορείτε να στήσετε άνετα τη δικιά σας ομπρέλα, καθίσματα, ψάθα και να απολαύσετε ηλιοθεραπεία αγναντεύοντας τα καταγάλανα νερά του κόλπου. Σε αυτό το κομμάτι μπορείτε να απολαύσετε ησυχία και ιδιωτικότητα, αφού διαχωρίζεται σαφώς από την οργανωμένη της πλευρά.

Τύπος Αμμώδης
Παροχές Μπάρ, Εστιατόρια, Ομπρέλες, Ξαπλώστρες
Δραστηριότητες
Φυσική σκιά yes
Επίπεδο πρόσβασης easy
Προσβάσιμο με car