ΚΩΜΗ-05

ΑΡΧΙΚΗ

Η Μεγαλόχαρη της Τήνου δεν αποτελεί πλέον τον μόνο λόγο για να επισκεφθείτε αυτό το νησί των Κυκλάδων.

Επιλέξτε την Τήνο και γεμίσετε τις διακοπές σας με εικόνες και εμπειρίες, πέρα από τα συνηθισμένα. Θα βρείτε εξωτικές ομορφιές που γοητεύουν και αιχμα­λωτίζουν τα βλέμματα των επισκεπτών της, μέσα, αλλά και πέρα από την Χώρα. Μπλε παράθυρα και άσπρα σπίτια με λουλουδια­σμένες γλάστρες, μεγαλοπρεπείς περιστεριώνες, γραφικούς ανεμόμυλους και εξωκλήσια, όλα μαζί πλεγμένα στο εξωτικά άγονο τοπίο με τις ξερολιθιές. Θα βρείτε υπέροχες, καθαρές, μεγάλες και οργα­νωμένες παραλίες με παρθένα νερά. Θα βρείτε την κυκλαδική τέχνη να ξεχειλίζει σε κάθε της γωνιά, κάθε καλντερίμι και αρχοντικό! Θα βρείτε χωριά που δεν τα έχει αγγίξει ο χρόνος και χωρικούς γλυκούς και φιλόξενους που σας περιμένουν για να σας ανοίξουν το σπίτι και την καρδιά τους.
Παράλληλα όμως η Τήνος σήμερα είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα νησιά του Αιγαίου. Διαθέτει ένα καλό και πυκνό οδικό δίκτυο που σας οδηγεί σε κάθε γωνιά του νησιού. Εξαιρετικά πυκνή και η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, φαινόμενο για νησί του Αιγαίου, θα σας αφήσει πολλά περιθώρια στην επιλογή της ώρας, της διάρκειας και του μέσου μεταφοράς σας. Διαθέτει το πιο σύγχρονο λιμάνι στις Κυκλάδες και ένα από τα τρία μεγαλύτερα στην Ελλάδα σε αφιξοανα­χωρήσεις. Μεγάλη ποικιλία θα βρείτε ακόμα και σε δωμάτια και ξενοδοχεία σε καλές τιμές! Δεν λείπουν ασφαλώς τα κέντρα διασκέδασης, αλλά και οι ταβέρνες και καφετέριες σε κάθε γωνιά του νησιού.

Περιηγούμενοι την σελίδα μας θα πάρετε αρκετές παραστάσεις. Γιατί η αξία της Τήνου εντοπίζεται στις εικόνες.

Προς το παρόν, δείτε ένα μικρό σετ από ενδεικτικές φωτογραφίες, για να αντιληφθείτε την ομορφιά αυτού του υπέροχου νησιού των Κυκλάδων, και να σας δώσουμε την υπόσχεση ότι αξίζει να τη γνωρίσετε με τα δικά σας μάτια:

Η επίσημη τουριστική ιστοσελίδα του νησιού